Vapaaehtoistoiminta

Kiinnostaako lapsiperheiden hyvinvoinnin tukeminen?

Siilinjärven Perheentalolla on tarjolla vapaaehtoistyötä lapsiperheiden hyväksi. 

Tällä hetkellä tarvitsemme vapaaehtoisia ryhmämuotoiseen lastenhoitoon. Lastenhoitoon liittyviä vapaaehtoistehtäviä on tarjolla Perheentalolla esimerkiksi yksittäisinä torstai-iltoina klo 17-19 välisenä aikana kun lasten vanhemmat tulevat vanhemmuuden tuen teemaluennoille. Lastenhoito mahdollistaa, että lapset pääsevät leikkimään Perheentalolle ja vanhemmat osallistumaan luentoon. Tämä helpottaa lapsiperheiden arkea, koska monella omat tukiverkostot ovat vähäiset ja näin ollen osallistuminen Perheentalon vanhempien iltaan saattaa jäädä toteutumatta. Jos sinä haluat tukea lapsiperheiden arkea, niin ota meihin yhteyttä!

MITEN PÄÄSEN MUKAAN PERHEENTALON VAPAAEHTOISTOIMINTAAN?

  • Pääset mukaan, jos olet 16-75- vuotias ja sinulla on joskus hieman aikaa ja motivaatiota tehdä vapaaehtoistoimintaa lapsiperheiden hyväksi.
  • Soita Perheentalon koordinaattorille Riitalle p. 044 788 9539 tai laita sähköpostia riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi ja kerro itsestäsi
  • Käy lyhyt perehdytyskäynti Perheentalolla
  • Jos sinulla on taustalla aiempaa kokemusta/ koulutusta lastenhoitotehtävistä, voit tulla mukaan suoraan.
  • Mutta jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, pääset käymään lyhyen koulutuksen (3tuntia) ryhmälastenhoito toimintaan liittyen. Koulutuksen pitää MLL:n Järvisuomen piirin kouluttaja ja saat osallistumisestasi todistuksen. Koulutus järjestetään etäyhteyden kautta eli sen voi käydä ihan omalta kotisohvalta käsin. Koulutus toteutuu kun osallistujia on ilmoittautunut riittävä määrä. 

JOS KIINNOSTUIT, OTA YHTEYTTÄ PERHEENTALON KOORDINAATTORIIN:

P. 044 78895 39 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi