PERHEENTALON PERHERAATI KEVÄT 2024

16.04.2024

Siilinjärven Perheentalon perheraati 23.4.-3.5.2024 

Perheraati on Perheentalon osallisuustyökalu ja sen avulla lapsiperheet pääsevät vaikuttamaan Perheentalon toimintaan. 

Perheraati tarkoittaa sitä, että Perheentalolla (toritie 12) on kyseisen kahden viikon ajan kävijöille avoimia Perheraati-pisteitä. Perheraatipisteet sijaitsevat Perheentalon askartelupuolella. Pisteissä kysytään Perheentalon toimintaan liittyviä kysymyksiä ja kävijät voivat vastata kirjoittamalla niihin. Perheraati on kohdennettu sekä aikuisille että lapsille. Perheraativastauksia käytetään Perheentalon kesän ja syksyn 2024 toiminnan suunnitteluun. 

Perheraati kysymykset suunnitellaan joka vuosi uudestaan ja raatiin otetaan esille ajankohtaisia kehitettäviä asioita. Perheraati kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista ja osallistuessasi voit valita haluatko vastata kaikkiin kysymyksiin vai itsellesi tärkeisiin kysymyksiin. 

Perheentalon toiminta-ajatuksena on yhteisöllisyys ja perheiden osallisuus. Perheiden on tärkeä päästä vaikuttamaan omaan arkiseen ympäristöönsä. Perheraadin lisäksi Perheentalo järjestää vuosittain myös muitakin sekä aikuisille että lapsille suunnattuja kyselyitä joiden vastauksia hyödynnetään toiminnan suunnittelussa. 

Siilinjärven Perheentalo on perheiden talo!

lisätietoja: Perheentalon koordinaattori riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi tai p. 044 788 9539