Varhaiskasvatuksen palveluohjaaja tavattavissa Perheentalon perhekahvilassa kevät 2024

04.01.2024

Hei Perheentalon kävijä!

Siilinjärven Perheentalo tekee yhteistyötä Siilinjärven kunnan varhaiskasvatuksen kanssa. Yksi näistä yhteistyön muodoista on varhaiskasvatuksen palveluohjaajan jalkautuminen Perheentalon tiistain perhekahvilaan.

Kun varhaiskasvatuksen palveluohjaaja vierailee Perheentalon perhekahvilassa, voit tulla juttelemaan hänen kanssaan Siilinjärven kunnan lasten päivähoitoon liittyvistä asioista samalla kun käyt lapsen/lasten kanssa leikkimässä Perheentalolla. Jos sinulla on mielessäsi varhaiskasvatuspaikan hakemiseen, varhaiskasvatuspalveluihin tai esiopetukseen liittyviä kysymyksiä, niin tule rohkeasti juttelemaan.

Kohtaaminen ja keskustelu palveluohjaajan kanssa onnistuu helposti arjen touhujen ohella. Keskustelua käydään yleisesti perhekahvilassa. Yksityiseen keskustelutilaan Perheentalolla ei ole mahdollisuutta.

Siilinjärven kunnan varhaiskasvatuksen palveluohjaaja vierailee Perheentalon tiistain perhekahvilassa keväällä 2024 seuraavasti:
ti 23.1.

ti 27.2.

ti 9.4.

ti 7.5.
klo 10-12 

Huomaa, että kyseisinä päivinä perhekahvilaan voi kuitenkin vapaasti tulla, vaikka ei olisi päivähoitoon liittyviä asioita kysyttävänä. Eli kyseisen päivän perhekahvila ei ole suunnattu pelkästään varhaiskasvatus asioille vaan varhaiskasvatuksen palveluohjaaja on saatavilla perhekahvilassa kyseisen ajan niille kävijöille, joita asia koskee. 

.Lisätietoja: p. 044 788 9539 Riitta Kokkonen Perheentalon koordinaattori