Toiveita Aamukahvit ja asiaa tilaisuuksien teemoihin halutaan kuulla!

11.01.2022

Siilinjärven Perheentalo kaipaa ideoita kevään 2022 Aamukahvit ja asiaa tilaisuuksien teemoihin! 

Mikä on Aamukahvit ja asiaa tilaisuus?

"Aamukahvit ja asiaa" on Siilinjärven Perheentalolla tapahtuva tilaisuus, joka tapahtuu noin kerran kuukaudessa perjantaisin klo 10-12 avoimen leikkitoiminnan ohessa. Aamukahveille Perheentalo kutsuu kylään jonkun paikallisen lapsiperheiden palveluista olevan toimijan, joka usein tuo tullessaan jotain lapsiperheiden elämään liittyvää asiaa. Osallistujat pääsevät keskustelemaan ja kyselemään teemaan liittyvistä aiheista sekä ammattilaisen että muiden vanhempien kanssa. Ajankohtaiset Aamukahvit ja asiaa tilaisuudet ilmoitetaan aina Perheentalon kotisivuilla sekä somessa. 

Miten pääsee vaikuttamaan tuleviin teemoihin?

Lapsiperheiden vanhemmat voivat toivoa itselleen tärkeää aihetta Aamukahvit ja asiaa tilaisuuksiin pe 4.3. ja pe 6.5. Tuolloin tilaisuuksien vieraana on Siilinjärven kunnan lapsiperhepalveluiden perhetyöntekijät, joiden osaaminen liittyy vanhemmuuden ja lapsiperheiden arjen tukemiseen. Toiveita voi esittää alla olevan linkin kautta. Vastaaminen on nimetöntä ja vastauksia lukevat Perheentalon työntekijät. 

Otamme tässä kartoituksessa huomioon kaikki teemoihin liittyvät toiveet ja tarvittaessa pyydämme myös teemaan liittyvää asiantuntijaa kylään Aamukahveille. Pyrimme toteuttamaan toiveita 2022 kevät/syys- toimintakaudella mahdollisuuksien mukaan. Vanhemmat voivat siis ehdottaa myös muita toiveita kuin kyseenomaisille päiville tai vierailijoille. 

Kiitos sinulle, että vaikutat vastaamalla tähän! Näin saamme Perheentalon teematilaisuuksista perheiden toiveiden mukaisen ja vastaamme perheiden ajankohtaisiin kysymyksiin. 

ESITÄ TOIVEITA SEURAAVAN LINKIN KAUTTA: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=eiIE2p0ElE6DSoF_Ne3NGYHwjRIr0eJHr4Dt8GjvsutUOVBLV1k4T1M1RFE5MEo1RlFZVE1INjgyQi4u


Lisätiedustelut: Riitta Kokkonen p. 044 788 9539 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi