Tervetuloa mukaan Siilinjärven etäPerheentalon toimintaan

Siilinjärven Perheentalon fyysiset tilat on suljettu poikkeusolosuhteiden vuoksi toistaiseksi. Haluamme kuitenkin tarjota lapsiperheille mahdollisuuden osallistua toimintaamme etäPerheentalon muodossa. Toimintamme käynnistyy pikkuhiljaa - tarjolla on askartelu- ja puuhavinkkejä, lyhytvideoita eri teemoin, keskustelua ja arjen jakamista fb -ryhmissä, asiantuntijapuheenvuoroja etäyhteyksin ja paljon paljon muuta. Jääthän siis kuulolle ja seuraamaan sivujamme!

Miten pääsen mukaan toimintaan?

-> Jatkamme viikosta 14 (ma 30.3.) alkaen viikko-ohjelman mukaista toimintaamme verkon välityksellä. Mukaan pääset helposti seuraamalla kotisivujamme www.siilinjarvenperheentalo.com, facebook -päivityksiämme sekä liittymällä alla oleviin fb-ryhmiin.

-> Kotisivuiltamme löydät etäPerheentalo -sivut sekä lapsille että aikuisille. Sivuille pääset kätevästi suoraan Perheentalon etusivulta ylävalikosta.

-> Olemme luoneet Facebookiin kaksi suljettua ryhmää: Siilinjärven etäPerheentalo sekä Vauvaklubi Siilinjärven Perheentalo. Ryhmien kuvaukset löytyvät sekä etäPerheentalon verkkosivuilta että facebookista. Ryhmiin voivat liittyä niin uudet kuin entisetkin Perheentalon kävijät.

Mikäli haluat kysyä lisää toiminnastamme, voit soittaa tai laittaa sähköpostia. Vastaamme myös WhatsApp- ja tekstiviesteihin. Löydät yhteystietomme täältä.