SYYSLOMAVIIKKO 2021

06.10.2021

Siilinjärven Perheentalo on avoinna myös syyslomalla (vko 42) tiistaista perjantaihin klo 9-15.

Syyslomaviikon ohjelma:

  • tiistai 19.10. klo 9-15. Askartelupäivä. Lapset pääsevät askartelemaan. Tarjolla on erilaisia askartelumalleja, joista he voivat valita mieluisan tai askarrella halutessaan vaikkapa ne kaikki. 
  • keskiviikko 20.10 klo 9-15 Satupäivänä sukelletaan satujen ihmeelliseen maailmaan. Perheentalolla on tarjolla satuja eri muodoissa. Lapset pääsevät myös piirtämään kuvia saduista. Tarjolla on tukiviitotut satutuokiot klo 10 ja 11 (Humak opiskelijat), Tukiviitotut sadut sopivat niin pienille lapsille kuin erityislapsille. Niistä voi oppia hauskoja käsiviittomia. Satupäivänä voit tuoda myös oman satukirjasi mukaan, niin luemme yhdessä sitä!
  • torstai 21.10 klo 9-15 Perheentalolla pelataan lautapelejä ja rakennetaan majoja. Majoja voi rakentaa Perheentalolle eri paikkoihin ja keksiä leikin niiden ympärille. Lisäksi pelataan yhdessä Perheentalon lautapelejä!
  • torstai 21.10 klo 10-12 koko perheen metsäretki Laturastin pihapiirissä, osoitteessa Huvikummuntie 45. Ohjelmassa pieni metsäretki kävellen (n.20 min), jossa pysähdytään ihastelemaan luontoa ja kuulostelemaan omia tunteita. Laturastin kodalla on nuotio, jossa voi halutessaan paistaa makkaraa. Omat eväät mukaan. Retki sopii alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille ja heidän perheille. Kävelyreitti on noin 1 km ja sen voi kiertää myös vaunujen kanssa. Retkeen on ilmoittautuminen p. 044 788 9483 Perheentalon ohjaajalle Iidalle. Retki järjestetään yhteistyössä Siilin Latu ry:n kanssa.
  • Perjantai 22.10 klo 9-15 Perheentalolla temppurata ja pannukakkua. Viimeisenä syyslomaviikon päivänä temppuillaan ja herkutellaan pannukakkua. 

Huomaa, että syyslomaviikolla Perheentalon viikko-ohjelmassa EI OLE Taapero- tai Vauvaklubia eikä keskiviikon ilta-aukioloa. 

Perheentalolle tullessasi (toritie 12), sinun ei tarvitse ilmoittautua. Suosittelemme kaikkien 12vuotta täyttäneiden pitämään maskia sisätiloissa. Lisäksi on hyvä muistaa, että jäädään kotiin, jos on flunssan oireita. Laturastin Metsäretkelle to 21.10. tulee ilmoittautua. 

TERVETULOA KOKO PERHEELLÄ!

Jos haluat kysyä syyslomaviikon ohjelmasta: p. 044 788 9483 Perheentalon ohjaaja Iida.