Siilinjärven Perheentalon viikko-ohjelmaan muutos vuoden 2023 alussa

13.12.2022

Siilinjärven Perheentalon viikko-ohjelmassa on tulossa muutos alkaen vuoden 2023 alusta (vko 2 alkaen). 

Viikko-ohjelman muutos koskee Perheentalon torstai päivää. Torstaisin Perheentalolla viikko-ohjelmassa on tähän saakka ollut avointa leikkitoimintaa klo 9-12 ja Vauvaklubi klo 13-15. 

Uudessa viikko-ohjelmassa (2023 vko 2 alkaen) torstaisin toimintaa on seuraavasti:

  • klo 10-12 Vauvaklubi II 6-12 kk ikäisille vauvoille
  • klo 13-15 Vauvaklubi I 0-6 kk ikäisille vauvoille

Eli torstai aamupäivän avoin leikkitoiminta poistuu viikko-ohjelmasta ja tilalle tulee toinen ryhmä vauvaperheille. 

Muutos perustuu siihen, että Vauvaklubilla on syksyllä 2022 vauvoja ollut runsaasti.  On ihanaa, että vauvaperheet ovat löytäneet Perheentalon ryhmätoiminnan. Kuitenkin toiminnan ohjaaminen ja toimintaan osallistuminen ryhmässä liian isoilla osallistujamäärillä on haasteellista.  Haluamme pitää Perheentalon ryhmätoiminnan laadukkaana ja tarjota perheille hyvää vertaisryhmätoimintaa, jossa pääsee rauhassa tutustumaan toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja osallistumaan ryhmän toimintaan ilman ruuhkaa.

Kyseinen muutos ja uusi viikko-ohjelma on voimassa  toukokuun 2023 loppuun saakka. Kesän (kesä, heinäkuu) ohjelmassa toteutamme vauvatoimintaa yhdellä iltapäivän ryhmällä. Arvioimme ryhmätilanteen tarpeellisuuden uudestaan syksyllä 2023 ja jatkamme toimintaa tarpeen mukaan joko yhdellä tai kahdella vauvaryhmällä.

Huomaattehan, että Siilinjärvellä toimii Siilinjärven Seurakunnan perhekerho torstaisin klo 9-11 sekä Vuorelan että keskustan alueen toimipisteissä. Näin ollen myös torstai aamupäivälle löytyy koko perheelle toimintaa seurakunnan perhekerhosta. Lisätietoa seurakunnan perhekerhoista löytyy Siilinjärven evankelisluterilaisen seurakunnan kotisivuilta ja facebookista. 

Lisätietoa: Siilinjärven Perheentalon koordinaattori Riitta Kokkonen p. 044 788 9539 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi