SIILINJÄRVEN JOULUPUUKERÄYS 2021

24.11.2021

Joulupuu keräys on alkanut tänäkin vuonna. Siilinjärven Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Siilinjärven kunnan sosiaalitoimen, Perheentalon ja keräyspisteiden kanssa Joulupuu keräyksen. Tänä vuonna keräys on 22.11 - 8.12.2021 välisenä aikana ja keräyspisteet ovat Halpa-Hallissa, Kunnonpaikassa, Fontanellassa ja Perheentalolla.

Lahjaksi käy lahjakortti tai uusi, ostettu tai itse tehty, paketoimaton tai lahjapussiin pakattu lahja. Käytettyjä tavaroita ei voida ottaa vastaan. Hankkimasi lahjakortin tai lahjan voit tuoda 22.11. - 8.12.2021 välisenä aikana mihin tahansa keräyspisteeseen niiden aukioloaikoina. Lisäksi keräyspisteillä on lahjakortti ja lahjavinkki-lista, joista saat hyviä vinkkejä minkälaisen lahjakortin tai lahjan voit hankkia tietyn ikäiselle lapselle tai nuorelle. 

Kaikki apua tarvitsevat perheet eivät ole sosiaalitoimen asiakkaita. Siilinjärven Perheentaloon voivat olla yhteydessä apua tarvitsevat perheet soittamalla, whatsapilla tai sähköpostilla. Myös tuttava tai naapuri voi perheen puolesta olla yhteydessä, kunhan kysyy siihen perheeltä luvan. Perheentalon yhteystiedot 044 788 9539 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi. 

Kaikki lahjakortit ja lahjat toimitetaan Siilinjärven Kunnan sosiaalitoimelle, joka huolehtii yhdessä Perheentalon kanssa lahjakorttien ja lahjojen jakamisesta Siilinjärveläisille perheille.

Tule mukaan auttamaan ja tuo hyvää joulumieltä!