POSTITONTUN POSTIKONTTORI

02.11.2022

Tapahtuma lapsiperheille 

POSTITONTUN POSTIKONTTORI 

Postitonttu vierailee ystävineen Siilinjärven Perheentalolla (toritie 12)

  •  torstaina 24.11. klo 10-12 
  • perjantaina 25.11. klo 10-12 
  • lauantaina 26.11. klo 10-12 

Postitonttu tuo lapsiperheille tärkeän viestin. Viesti on seuraava: 

Terveisiä Korvatunturilta! Postitontulla on vähän huolestuttavia uutisia. Joulupukin porot ovat kertakaikkisen kyllästyneitä. Ai mihin? No, tietenkin joka vuosi toistuvaan ilmiöön. Porot ovat kyllästyneitä siihen, että he eivät saa lapsilta jouluisin yhtään postia. Porot mielestään ovat hoitaneet hommansa jouluna aika mallikelpoisesti. Kaikki lahjat on tuotu perille ja ajoissa. Postitonttu toivoo, että tänä vuonna tehdään toisin ja muistetaan myös poroja. Postitonttu pyytää, että lapset tulevat Perheentalolle piirtämään tai kirjoittamaan postia Joulupukin poroille. Porot rakastavat lasten tekemiä piirrustuksia! Näin porot saavat tänä vuonna postia ja hyvän mielen. 

 Lasten tekemät piirrustukset/ kirjeet jätetään Perheentalolle postitontulle ja postitonttu toimittaa ne perille Joulupukin poroille. Tule koko perheellä tekemään oma tervehdyksesi poroille! 

Lisäksi ohjelmassa on jouluisia musiikkituokioita, postitontun tarinoita ja jouluista askartelua. 


TAPAHTUMAN OHJELMAN KUVAUS AIKUISELLE: 

Perheentalolla on kolme tonttuhahmoa (aikuisia pukeutuneena tontuiksi) ja he laulavat sekä askartelevat. Jouluisia musiikkituokioita pidetään sopivin väliajoin kun tontut huomaavat jonkun mukavan laulunaiheen. Lisäksi postitontulla on mukavia tarinota, jotka soveltuvat hyvin sekä pienille että isommille. Ohjelman sisältö on samankaltainen kaikkina kolmena päivänä, mutta lauantaille ohjelmassa on huomioitu myös isommat lapset. 


Ohjelman tuottaa Kulttuurilla ry 

Ohjelman tarjoaa Siilinjärven kunta 

Tapahtuma on osa Joulua kohti- ja Lumoa fest- tapahtumia. 

 TERVETULOA! 

Lisätietoja Siilinjärven Perheentalon koordinaattori Riitta Kokkonen p. 044 788 9539 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fI