Perheentalon kesätauko ja sen jälkeistä ohjelmaa

Siilinjärven Perheentalo pitää toiminnassaan kahden viikon kesätauon 20.7.-2.8. välisenä aikana. Avaamme ovet tauon jälkeen 4.8. tiistaina klo 9.

Tauon jälkeen pidämme vielä kaksi viikkoa kesäaukioloaikoja eli Perheentalo on auki tiistaista perjantaihin klo 9-14 (vkot 32 ja 33). Ajankohtaiset viikko-ohjelmat löydät täältä kotisivuiltamme sekä facebookista @siilinjarvenperheentalo. 

Viikolla 34 on juhlan aika, jolloin keskiviikkona 19.8. klo 12-18 juhlistamme Perheentalon 1-vuotis syntymäpäivää! Ohjelmassa on lapsiperheille mukavaa toimintaa Perheentalolla huipentuen torilla olevaan yllätysesiintyjään. Kannattaa olla paikalla!

Viikolla 35 alkaa Perheentalon syksyn arki ja silloin avoimen toiminnan lisäksi alkavat myös meidän ryhmätoiminnot. Ryhmätoiminnoissa meillä on tarjolla keskiviikkoisin (alkaen 26.8.) klo 9-11 Taaperoklubi ja torstaisin (alkaen 27.8.) klo 13-15 Vauvaklubi.

Seuraamme ajankohtaisesti koronavirustilannetta ja muutamme tarvittaessa toimintaamme asetettujen rajoitusten mukaisesti. Kävijämäärien suhteen pysymme asetetuissa rajoituksissa ja näin ollen rajoitamme tarpeen mukaan kävijämäärää toiminnassamme. Tämä tarkoittaa sitä, että portillamme saattaa joskus olla on lappu "kävijämäärä täynnä, tule kohta uudestaan". Tähän asti kävijämäärät ovat pysyneet mukavasti rajoituksissa eikä näin ole tarvinnut tehdä.

Seuraa ilmoitteluamme facebookissa ja täällä kotisivuilla.

Mukavaa kesäaikaa kaikille! 

toivoo, Siilinjärven Perheentalon väki