Perheentalon kesän 2021 aukioloajat

04.05.2021

Siilinjärven Perheentalon kesän 2021 aukiolot ajalle 1.6.-16.7.

_______________________________________

TIISTAI

klo 9-15 Avoin leikkitoiminta 

klo 17.30 Äitien käsityöilta

______________________________________

KESKIVIIKKO

 klo 9-12 Taapero-kesäklubi (1-3 vuotiaiden perheille)

     klo 12-15 Avoin leikkitoiminta

______________________________________

TORSTAI

klo 9-12 Puistotreffit (kirkonkylän alueella, vaihtuva puisto)

 klo 12-15 Vauva-kesäklubi (alle 1v. perheille)

__________________________________________

PERJANTAI

Pe klo 9-15 Avoin leikkitoiminta

   klo 9-12 Vuorelan Puistotreffit (vaihtuva puisto) 

______________________________________________


Huomioi, että viikko-ohjelmassa ei ole kesäaikana keskiviikkoisin ilta-aukioloa, eikä lauantai- aukioloja. Lisäksi torstaisin aamupäivässä on pelkästään Puistotreffit, eikä tuolloin talo ole auki.

Avoimessa leikkitoiminnassa pääsee askartelemaan tiistaisin tai perjantaisin, muutoin ohjelma on vapaata leikkiä ja seurustelua.

Puistotreffeissä on tarjolla mukavaa ohjattua ohjelmaa ja vapaata seurustelua. Puistotreffit perutaan aina,jos sää on hyvin sateinen ja silloin treffataan Perheentalolla sisätiloissa. Peruuntumisista ilmoitetaan aina facebookissa ja instagramissa. 

Ryhmätoimintamme Vauva-ja Taaperoklubit toimivat omalla tutulla paikallaan, mutta kevennetyllä vapaamuotoisemmalla kesäohjelmalla. Ryhmillä on omat whatsup ryhmät, joihin pääsee liittymään jos ilmoittaudut mukaan ensin ohjaajan kautta. 

Vapaaehtoisten käsityön harrastajien luotsaama Äitien käsityöilta jatkaa tutulla paikallaan tiistai-iltaisin. Käsityöiltaan ilmoittaudutaan vapaaehtoisen kautta p. 044-5625297/ Irene. 

Kesäaikana Perheentalon yhteistyöverkoston kanssa yhdessä järjestettävät toiminnat jäävät kesätauolle. Tämä tarkoittaa, että tiistain Perhekahvila, perjantain Aamukahvit ja asiaa, torstai-iltojen OIvalluksia lapsiperheen arkeen- teemaillat ja Lapsiparkki pitävät taukoa ja jatkuvat viikko-ohjelmistossamme jälleen elokuusta alkaen. 

Muu ryhmätoiminta kuten Siiliperheet ja Vauhti-hankkeen Perheily-ryhmä pitävät kesätaukoa ja jatkavat ohjelmistossa jälleen elokuussa. 

Perheentalon kävijärajoite on 30 henkilöä, että pystymme turvaaman riittävät turvavälit. Ennakkoilmoittautuminen poistuu käytössä avoimessa leikkitoiminnassa. Vauva-ja taaperoryhmiin ilmoittautuminen pidetään vielä voimassa (p. 044 7889483/ IIda whatsup tai tekstiviesti). Puistotreffeille ei ilmoittautumista tarvitse tehdä. 

Perheentalo on suljettuna heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa eli 19.7- 1.8. välisen ajan, jolloin kaikki toiminnot ovat tauolla ja Perheentalon väki lomailee. 

Mukavaa kesää meille kaikille!

Perheentalon koordinaattori-ohjaaja Riitta