Perheentalon kävijärajoitukseen muutos 3.5. alkaen

03.05.2021

Siilinjärven Perheentalon siirtyy 3.5. alkaen toiminnassaan 30 henkilön kävijärajoitukseen, joka pohjautuu seuraavaan Itä-Suomen aluehallintoviraston päätökseen. 

Voimassa olevia rajoituksia kevennetään 3.5.2021 alkaen. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueen osalta aluehallintovirasto katsoo, että epidemiatilanne on kehittynyt parempaan suuntaan, joten näissä perustasolla olevissa sairaanhoitopiireissä aikaisemmat rajoitukset eivät ole enää välttämättömiä. Määräys 50 henkilön rajoituksesta on kuitenkin välttämätön tartuntataudin leviämisen estämiseksi. Itä-Suomen aluehallintovirasto on 29.4.2021 tehnyt päätöksen, jonka mukaan Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla on kielletty yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa. Itä-Suomen aluehallintovirasto seuraa alueensa epidemiatilannetta jatkuvasti. Jos epidemiologinen tilanne muuttuu, aluehallintovirasto arvioi rajoituksia uudelleen, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.  (Lähde  https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69907880)

Siilinjärven Perheentalo nostaa kävijämäärään 3.5. alkaen maltillisesti 30 henkilöön, että aikuisten kesken turvavälien säilyminen on helpompaa tilassamme. Ennakkoilmoittautuminen jää vielä voimaan toistaiseksi, mutta toimintaan voi tulla mukaan suoraankin. Kun Perheentalon on avoinna, ohjaaja laittaa Perheentalon portille lapun, jossa kerrotaan sen hetkinen kävijätilanne (mahtuu mukaan/ täynnä). Ennakkoilmoittautuminen avoimeen leikkitoimintaan entiseen tapaan whatsup- tai tekstiviestillä p. 044 7889483/ Perheentalon ohjaaja IIda. Taapero-ja Vauvaklubiin ilmoittautuminen wa-ryhmän tai ohjaajan kautta. Muut toimenpiteet Perheentalolla; vieraskirja, hygieniakäytännöt, maskin käyttö ovat ihan normaalisti voimassa. 

Tervetuloa Perheentalolle!

Riitta Kokkonen Perheentalon koordinaattori-ohjaaja p. 044 788 9539