Perheentalo avaa ovensa jälleen 2.6.

Rajoitusten purkamisen myötä käynnistämme asteittain Siilinjärven Perheentalon toiminnan. Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaislinjauksia koko ajan ja teemme tarvittaessa muutoksia suunnitelmiimme. Alla olevat ohjeet koskevat sekä Perheentalolla että puistossa tapahtuvaa toimintaa.

  • Perheentalon tiloissa voi olla kerralla enintään 30 henkeä ja yksittäisen perheen vierailuaika rajataan kahteen tuntiin. Näin varmistamme riittävät turvavälit ja sen, että mahdollisimman moni perhe pääsee Perheentalolle.
  • Perheentalolle tullaan vain täysin terveenä. Pienetkin flunssaoireet ovat este talolle saapu-miseen. Myös sairastamisen jälkeen on huolehdittava riittävän pitkästä toipuma-ajasta.
  • Tilojen puhdistusta ja desinfiointia tehostetaan ja lelujen määrää rajataan päivittäisen puhdistamisen mahdollistamiseksi.
  • Käsien saippuapesua ja desinfiointia tehostetaan. Kädet pestään aina talolle tultaessa, wc-käyntien ja ruokailun yhteydessä sekä riittävästi leikkipäivän aikana aina tarpeen vaatiessa. Käytössä on myös käsidesi. Tärkeä myös Puistotreffien yhteydessä!
  • Omat eväät mukaan! Perheentalon keittiö ja astiat ovat normaalisti kävijöiden käytössä.


Kesän ohjelma ja aukioloajat on tehty 2.6.-17.7. väliselle ajalle:

TI ja PE    klo 9-14       Perheentalo avoinna kaikille lapsiperheille

KE            klo 9-12       Puistotreffit, Kunnonpaikka, Vuorela (rantasaunan ympäristö)
TO            klo 9-13      Vauvaklubi ja vauvaperheiden vapaata oleskelua (alle 1 -vuotiaat lapset)

Perheentalon tiedote tulostettavissa alla.