Kesäduuni nuorelle OP:n piikkiin 2023

14.03.2023

Huoltoliitto ry:n Siilinjärven Perheentalo sai tänä vuonna 2023 tukea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta. Tuella voimme työllistää yhden nuoren 2 viikon ajaksi kesätöihin Perheentalolle.

120 nuorta saa kesätyöpaikan paikallisista yhdistyksistä OP Pohjois-Savon tuella. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 13.3.–14.4. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Lue lisää OP:n kampanjaan ja kesätyön hakuun liittyen OP-Pohjois-Savon sivuilta. (Huomaa, että Perheentalon kesätyöpaikka löytyy listasta yhdistyksen Huoltoliitto ry nimellä)

Kesätyöntekijän tehtävään kuuluu Siilinjärven Perheentalolla ohjaajan kanssa yhdessä lasten ohjaus-/leikkitoiminta (sekä Perheentalolla että ulkotoiminnassa) sekä Perheentalon muissa arkeen liittyvissä tehtävissä avustamista. Tärkeää on, että kesätyöntekijä pitää lapsista ja tulee hyvin toimeen heidän kanssaan, sekä on sosiaalinen luonteeltaan. Eduksi katsotaan jos omaa kokemusta askartelutoiminnasta tai kädentaitoihin liittyvistä harrastuksista. Eduksi katsotaan jos on kokemusta pienistä 1-6 vuotiaista lapsista. Iloinen ja reipas asenne on tärkeää. Kesätyön sijainti: Siilinjärven Perheentalo, Toritie 12. Kesätyö sovitusti aikaväliltä 5.6.-14.7.2023.

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään pe 14.4.

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se sähköpostiosoitteeseen: riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi

Lisätiedustelut: Perheentalon koordinaattori Riitta Kokkonen p. 044 788 9539