Joulukortteja ikäihmisille kampanja

25.10.2022

Jaetaan yhdessä iloa: LÄHETÄ JOULUKORTTI ikäihmiselle!

Kampanja-aika on 14.11.-5.12.2022.

Keräyspiste ja joulukorttipajat Siilinjärven Perheentalolla, toritie 12 71800 Siilinjärvi.

TOIMI NÄIN:

  • Tule Perheentalolle askartelemaan korttipajaan joulukortti ikäihmisille! Joulukorttipajoja on kaksi:
  • 17.11. klo 9-12/ Siilinjärven Perheentalolla avoin leikkitoiminta
  • 17.11. klo 17-19/ Siilinjärven Perheentalolla MLL:n perhekahvila

Voit jättää tekemäsi kortin Perheentalolle keräyslaatikkoon. Viemme joulukorttisi perille.

TAI VOIT MYÖS TOIMIA NÄIN:

  • Askartele kotona kortti tuntemattomalle ikääntyneelle. Kirjoita korttiin terveisesi, nimesi tai lapsen nimi (etunimi) ja lisäksi "Siskot ja Simot" tunniste esim: Hyvää joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Martti
  • Vie korttisi keräyslaatikkoon 14.11.-5.12.2022. HUOM: älä laita korttia suljettuun kirjekuoreen. Keräyslaatikko on Perheentalolla (toritie 12). Keräyslaatikkoon voi tuoda kortteja Perheentalon aukiolojen mukaisesti (ti, to ja pe klo 9-15 ja ke 9-18). Viemme Joulukorttisi perille.

Keräysajan päätyttyä kortit lasketaan ja toimitetaan ikääntyneille. Tästä huolehtii Siilinjärven Perheentalo ja Siilinjärven kunnan ikäihmisten palvelut (kotihoito-ja asumispalvelut). Korttien askartelupajoista vastaa Siilinjärven Perheentalo ja MLL Siilinjärven paikallisyhdistys.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja on valtakunnallinen Siskot ja Simot tempaus, jossa jaetaan hyvää mieltä ikäihmisille. Tule mukaan mahdollistamaan jouluilo ikäihmisille! Joillekin ikääntyneille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi karkottamaan yksinäisyyttä.

Lisätietoa: Siilinjärven Perheentalon koordinaattori Riitta Kokkonen p. 044 788 9539 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi