Ihanaa elokuuta Perheentalolta!

02.08.2021

Elokuussa on ihanaa se, että vielä vähän on kesää jäljellä, mutta pieni ripaus tulevaa syksyä ilmassa. Elokuussa mukavaa on myös tietenkin se, että Perheentalon kesätauko on päättynyt ja toiminta jatkuu tuttuun tapaan!

Huomaathan, että aukiolomme palautuvat kesätauon jälkeen ns. "normaaliin", joka tarkoittaa että avoin leikkitoiminta on tiistaina klo 9-15, keskiviikkona klo 12-18, torstaina klo 9-12 ja perjantaina klo 9-15.  (Ensimmäinen lauantain aukiolo on 18.9 klo 10-14). Puistotreffit kiertävänä paikkana jatkuvat kerran viikossa. Lisäksi Taaperoklubi (1-3v perheiden kaikille avoin ryhmä) on keskiviikkoisin klo 9-12 ja Vauvaklubi (alle 1v. perheiden kaikille avoin ryhmä) torstaisin klo 13-15. Siiliperheet-vertaisryhmä sekä vapaaehtoisten vetämä käsityöilta ovat myös palanneet ohjelmaan. Vauhti-hankkeen ja Perheentalon perheily- ryhmät aloittavat myös toimintansa elokuussa. Lisäksi tiistain perhekahvila ja sen vierailijat palaavat ohjelmaan sekä perjantain Aamukahvit ja asiaa aloittelevat pikkuhiljaa. Kannattaa seurata näiden teemoja ja vierailijoita somesta (facebook ja instagram). Voit lukea aukiolot ja ajankohtaiset viikko-ohjelmat täältä

Elokuussa Perheentalo on mukana Pikku-Marjan Kesäpäivillä Pöljän kotiseutumuseolla lauantaina 7.8. klo 10-14 Lisäksi Perheentalo osallistuu Siilinjärven torilla järjestettävään koko perheen iltarorille 25.8. klo 18-20 pitämällä Perheentaloa avoinna iltatorin aukiolon mukaisesti.

Muita toimintoja:

 Lapsiparkki aloittaa la 4.9. klo 10-13. 

Oivalluksia lapsiperheen arkeen- teemailta on 2.9. Teema : Adhd lapsiperheen arjessa. Kohderyhmänä iältään4v.-alakouluikäiset diagnoosin saaneet tai saamassa olevat lapsiperheet sekä heidän läheiset ja kaikki asiasta kiinnostuneet. Vierailija: Siilinjärven kunnan lasten ja nuorten kuntoutusohjaus.

Näiden lisäksi syksy sisältää monta muutakin mukavaa asiaa :) Pysyhän kuulolla! 

Koronaa emme vieläkään pääse unohtamaan ja noudatamme ajankohtaisia Avi:n suosituksia ja toimimme sen mukaisesti. Vahva maskisuositus, turvavälien pitäminen ja hyvä käsihygienia ovat Perheentalolla tärkeä muistaa. Perheentalo pitää siivouskäytännöt sekä lelujen että pintojen puhdistamisen suhteen tehostettuna. Ilmoittautumista Perheentalon toimintaan ei tarvitse tehdä muutoin kuin tapahtumien osalta ja tämä ilmoitetaan aina tapahtumakohtaisesti. 

Ihanaa elokuuta ja syksyä meille kaikille!

Mukavia kohtaamisia odotellen, 

toivottelee Koordinaattori-ohjaaja Riitta 

ps. ohjaaja Iida on vielä kesälomalla ja palailee töihin 11.8.