Hiihtolomalla Perheentalolla toimintaa!

26.02.2021

Mietitkö, että mitä tekisimmekään hiihtolomalla?

Perheentalolle pääsee  ti-pe 9.3.-12.3. klo 9-15

(Huom: Vauva- ja taaperoryhmät ovat hiihtoloman tauolla)

  • Tiistai 9.3. klo 9-15 avoin leikkitoiminta

Satupäivä. Lapsille luetaan satuja, lapset pääsevät osallistavaan satuun sekä he pääsevät ihastelemaan myös nukketeatterisatuja. Näitä eri sadun muotoja toteutetaan koko päivän ajan aina kun sopiva määrä lapsia on paikalla

  • Keskiviikko 10.3. klo 9-15 avoin leikkitoiminta

 Robottipäivä. Viretori esittelee Pepper Robotin ja Moto tiles liikuntalaattoja klo 10.30-12.30 ja lisäksi on robottiaskartelua

  • Torstai 11.3. klo 9-15 avoin leikkitoiminta

Ulkoillaan ja pelataan lautapelejä. Puistotreffit 9.30-11.30 Leppäkaarteen leikkipuistossa ja lautapelit talolla koko päivän.

  • Perjantai 12.3. klo 9-15 avoin leikkitoiminta 

Nalleneuvola - ja autorata sekä lisäksi herkutellaan pannukakkua. Oma nalle ja auto mukaan. Lapset pääsevät huristelemaan autoradalla, joka kulkee ympäriinsä Perheentalolla. Omaa nallea/nukkea pääsee käyttämään neuvolatarkastuksessa. (Nalleneuvolaa toteuttamassa Viretori klo 10-12, Perheentalon ohjaajat 12-15)

Jäälinnan rakentaminen: hiihtolomalla rakennetaan oma Jäälinna Fontanellan taakse. Perheentalo aloittaa rakentamisen maanantaina 8.3.  Jäälinnan kalikoita voi tehdä kotona tai Perheentalolla jo vkolla 9. Tehdään Siilinjärven jäälinnasta yhdessä hieno! 

Lue lisää jäälinnatempauksesta täältä

Tiedoksi: Perheentalolla voi olla kerrallaan alle 20 henkilöä voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Halutessasi voit tehdä ennakkovarauksen p. 044 7889483 (whatsup tai tekstiviesti), mutta toimintaan voit tulla mukaan myös suoraan. Laitamme lapun portille "Perheentalo täynnä", jos mukaan ei mahdu. Tai " Perheentalolla on tilaa" jolloin paikanpäälle tullessaan tietää mikä on kävijämäärä talolla. Ennakkovaraajat lasketaan siis kävijämäärään ja pääsevät tilaan koska ovat varauksen tehneet.  

Muistetaan pestä hyvin käsiä, käyttää maskia ja pysytellä turvavälietäisyydellä!

Tervetuloa!