en-Perheentalon korona-ajan päivitys: ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KÄYTTÖÖN

06/02/2021

TIEDOTE SIILINJÄRVEN PERHEENTALON KORONA-AJAN KÄYTÄNTÖIHIN 1.2.2021

Siilinjärvi on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen 18.1.2021 ja tilanne on edelleen vakava. Siilinjärven kunnassa tehdään tässä vaiheessa paljon sen eteen, ettei tauti tarttuisi laajasti ja ettemme joutuisi leviämisvaiheeseen. Suosituksilla ja rajoituksilla halutaan suojata erityisesti riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä sekä estää tartuntojen leviäminen. Tällä ennakoinnilla rauhoitetaan tilannetta ja toivottavasti ehkäistään pidempiin sulkutilanteisiin joutuminen.

Olemme tähän mennessä muokanneet Perheentalon toimintaa voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti. Muutoksia on tullut mm. siihen, että kaikki tapahtumat ovat tauolla sekä käytössä on hyvin tarkat hygieniakäytännöt ja kävijämäärien rajat. Perheiden toive tuntuu olevan, että jatkamme Perheentalon toimintaa mahdollisemman kauan koronarajoitusten mukaisesti sekä tarjoaisimme viikko-ohjelmassamme ulkoilutoimintaa. Perheentalo ottaa käyttöön tiukemmat linjauksen kävijämäärän suhteen ajalla 1.2.-12.2.

Emme keskeytä Perheentalon toimintaa, vaan rajaamme kävijöiden määrää ottamalla käyttöön ennakkoilmoittautumisen sisätiloissa avoimessa leikkitoiminnassa ja ryhmissä. Kyseessä on lyhytaikainen toimenpide kaikkien yhteiseksi hyväksi.

2.2.2021 tiistaista alkaen Siilinjärven Perheentalolla on käytössä ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN.

Perheentalon avoimeen leikkitoimintaan täytyy ilmoittautua. Perheentalolla voi olla sisällä vain 10 henkilöä kerrallaan ja käyntiaika on kolmen tuntia. Ilmoittautuminen tehdään Perheentalon ohjaajalle.

Voit varata ajan (yksi varaus / päivä):

Ti klo 9-12 tai 12-15

Ke 12-15 tai 15-18

To klo 9-12

Pe klo 9-12 tai 12-15

Ilmoittautuminen tapahtuu WhatsApp tai tekstiviesti p. 044 788 9483

Esim. "Maija ja 2 lasta, tiistai 26.1. klo 9-12."

Vastaamme viestiisi Perheentalon aukioloaikoina mahdollisimman pian.

Peru varaus, jos et pääsekään tulemaan.

Perheentalon vauva- ja taapero klubiin on myös ilmoittautuminen, jonka voi tehdä olemassa olevien whatsup ryhmien kautta. Tai jos olet uusi, etkä ole vielä käynyt ryhmässä, ilmoittaudu Perheentalon ohjaajalle.

Puistotreffeillä ulkona rajoitus on edelleen alle 20hlöä. Puistotreffeille ei tarvitse ilmoittautumista

Kysy lisää Perheentalon työntekijöiltä