en-Perheentalo on mukana Joulupuu keräyksessä

23/11/2020

Tänä jouluna Siilinjärven Perheentalo on mukana perinteisessä Joulupuu keräyksessä. Perheentalo toimii sekä lahjojen keräyspaikkana että auttaa lahjojen jakamisessa perheille. 

Tietoa keräyksestä:

Siilinjärven Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Siilinjärven kunnan sosiaalitoimen ja Perheentalon kanssa Joulupuu -keräyksen. Tänä vuonna keräys on 20.11 - 6.12.2020 välisenä aikana ja keräyspisteet ovat Halpa-Hallissa, Kunnonpaikassa, Fontanellassa ja Perheentalolla.

Tänä vuonna toivotaan erityisesti lahjoja lahjakorttien muodossa, koska korona tilanteen takia lahjapakettien toimittaminen tuo omat haasteensa. Toki vastaan otetaan myös tavaralahjoja. Lahjakortin tai lahjan voit tuoda 20.11. - 6.12.2020 välisenä aikana mihin tahansa keräyspisteeseen niiden aukioloaikoina.  Kaikki apua tarvitsevat perheet eivät ole sosiaalitoimen asiakkaita. Taloudellisesti haasteellisessa tilanteessa oleva perhe voi ilmoittautua Siilinjärven Perheentalon ohjaajille tai olla yhteydessä puhelimitse, whatsapilla tai sähköpostilla. Myös Perheentalon ohjaaja voi ehdottaa lahjaa perheelle.

Perheentalon yhteystiedot 044 788 9539 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi 

JOULUPUU KERÄYS SUOMESSA

Keräys on järjestetty suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2000. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja ja jouluiloa niille lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjaa. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamareiden tai muiden yhteistyökumppaneiden toimesta. Voit lukea lisää keräyksestä https://www.joulupuu.org