en-Aamukahvit ja asiaa palaa ohjelmaan!

25/01/2021

Aamukahvit ja asiaa palaa Perheentalon viikko-ohjelmaan. 

Aamukahvit ja asiaa on noin kerran kuukaudessa perjantaisin klo 10-12 avoimen leikkitoiminnan ohessa. Aamukahveille Perheentalo kutsuu kylään jonkun paikallisen lapsiperheiden palveluista olevan toimijan, joka tuo tullessaan pullaa ja jotain lapsiperheiden arkeen liittyvää asiaa.

Aamukahvien tarkoituksena on, että perheiden vanhemmat tutustuvat paikallisiin lapsiperhepalveluiden työntekijöihin ja voivat halutessaan jutella vierailijoiden kanssa lapsiperheen arkeen tai vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Keväällä 2021 saamme säännölliseksi vieraaksemme Siilinjärven kunnan lapsiperheiden palveluista perhetyöntekijät, joilla on osaamista lapsiperheiden arjen toimintaan ja kasvatuksellisiin kysymyksiin liittyen. Heidän kanssa voi halutessaan jutella mielen päällä olevista asioista esimerkiksi lapsen tahtoikään tai muihin kehitysvaiheisiin liittyvistä asioista. Lisäksi MLL:n Järvisuomen piiristä saamme vieraaksemme lastenhoitopalveluiden esittelyä ja lapsen kehityksellisiin vaiheisiin liittyvää tietoutta. 

Kevään 2021 Aamukahvit ja asiaa päivät sekä vierailija:

29.1. perhetyö

26.2. perhetyö

19.3. perhetyö

26.3. MLL:n Järvisuomen piiri

14.5. MLL:n Järvisuomen piiri

28.5. perhetyö

Tervetuloa kuulolle ja pullalle! 

Voit seurata Aamukahvien ajankohtaisia teemoja facebookin ilmoittelustamme. Ensimmäisellä kerralla kun perhetyöntekijät vierailevat, voi esittää omia ajatuksiaan toiveboxiin ja vierailijamme kokoavat niistä meillä sisältöä aamuihin. 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Perheentalon koordinaattoriin p. 044 788 9539