Aamukahvit ja asiaa palaa ohjelmaan!

20.01.2021

Aamukahvit ja asiaa palaa Perheentalon viikko-ohjelmaan. 

Aamukahvit ja asiaa on noin 1-2 kertaa kuukaudessa perjantaisin klo 10-12 avoimen leikkitoiminnan ohessa. Aamukahveille Perheentalo kutsuu kylään jonkun paikallisen lapsiperheiden palveluista olevan toimijan, joka tuo tullessaan pullaa ja jotain lapsiperheiden arkeen liittyvää asiaa.

Aamukahvien tarkoituksena on, että lapsiperheiden vanhemmat tutustuvat aamukahvien teemaan Perheentalolla esillä olevan materiaalin sekä keskustelujen kautta. Lisäksi vanhemmat pääsevät tutustumaan paikallisiin lapsiperhepalveluiden työntekijöihin ja voivat halutessaan jutella vierailijoiden kanssa lapsiperheen arkeen tai vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä ja saada hyviä vinkkejä omaan vanhemmuuteen.

Keväällä 2021 Aamukahveille olemme kutsuneet seuraavia vieraita. Säännöllisenä vierailijana ovat Siilinjärven kunnan lapsiperheiden palveluista perhetyöntekijät, joilla on osaamista lapsiperheiden arjen toimintaan ja vanhemmuuden kysymyksiin liittyen. Perhetyöntekijöiden tuottamat teemat liittyvät lapsiperheen arjen tilanteisiin tai vanhemmuuden keinoihin. Lisäksi MLL:n Järvisuomen piiristä saamme lapsen varhaisiin vaiheisiin ja vuorovaikutukseen liittyvää tietoutta (26.3.). Siilinjärven kunnan Perheneuvolan vieraat tuovat tietoa lapsiperheen rakentavasta vuorovaikutuksesta (21.5.) ja perheoikeudelliset palvelut vanhemmuudesta eron jälkeen (23.4.)

Kevään 2021 Aamukahvit ja asiaa päivät sekä vierailija:

29.1. Siilinjärven kunnan perhetyö

26.2. Siilinjärven kunnan perhetyö

19.3. Siilinjärven kunnan perhetyö

26.3. MLL:n Järvisuomen piiri

23.4. Siilinjärven kunnan perheoikeudelliset palvelut

21.5. Siilinjärven kunnan perheneuvola 

28.5. Siilinjärven kunnan perhetyö

Tervetuloa kuulolle ja pullalle! 

Seuraa Aamukahvien ajankohtaisia teemoja facebookin ja instagramin ilmoittelustamme tai kotisivujen kautta . Perheentalolla on toiveboksi, johon voit halutessasi jättää Aamukahvit ja asiaa- tilaisuuteen ehdotuksia teemasta. Toteutamme teemoja perheiltä nousseitten toiveiden perusteella. 

TERVETULOA AAMUKAHVEILLE!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Perheentalon koordinaattoriin p. 044 788 9539