Vapaaehtoistoiminta

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta Siilinjärven Perheentalolla?

Siilinjärven Perheentalolla on tarjolla vapaaehtoistyötä lapsiperheiden hyväksi. 


Tällä hetkellä haemme vapaaehtoisia ryhmämuotoiseen lastenhoitoon. Lastenhoitoon liittyviä vapaaehtoistehtäviä on tarjolla maaliskuusta 2021 alkaen noin kerran kuukaudessa Perheentalolla torstai-iltaisin klo 17-19 välisenä aikana. Samalla aikaa kun lasten vanhemmat ovat omassa vanhemmuuden tuen teemaillassa, niin lapset pääsevät leikkimään Perheentalolle ja näin mahdollistuu vanhempien osallistuminen. Tämä helpottaa lapsiperheiden arkea, koska monella omat tukiverkostot ovat vähäiset ja näin ollen osallistuminen Perheentalon vanhempien iltaan saattaa jäädä toteutumatta. Nyt me Perheentalolla ajattelimme järjestää lastenhoidon näiden iltojen yhteyteen vapaaehtoistoiminnan avulla. Jos sinä haluat tukea lapsiperheiden arkea, niin osallistu mukaan!

MITEN PÄÄSEN MUKAAN PERHEENTALON VAPAAEHTOISTOIMINTAAN?

  • Pääset mukaan, jos olet 16-75- vuotias ja sinulla on aikaa ja motivaatiota tehdä vapaaehtoistoimintaa lapsiperheiden hyväksi.
  • Soita Perheentalon koordinaattorille Riitalle p. 044 788 9539 tai laita sähköpostia riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi ja kerro itsestäsi
  • Käy lyhyt perehdytyskäynti Perheentalolla
  • Tämän jälkeen pääset käymään etäkoulutuksen (3tuntia) ryhmälastenhoito toimintaan liittyen. Koulutuksen pitää MLL:n Järvisuomen piirin kouluttaja ja saat osallistumisestasi todistuksen. Koulutus järjestetään yhtenä arki-iltana helmikuun aikana etäyhteyden kautta. Eli koulutuksen voi käydä ihan omalta kotisohvalta käsin. Koulutus toteutuu kun osallistujia on ilmoittautunut riittävä määrä. Infoamme päivämäärän ilmoittautuneille.
  • Koulutuksen jälkeen pääset vapaaehtoiseksi Perheentalon ryhmälastenhoitoon noin kerran kuukaudessa torstai-iltana klo 17-19 välisenä aikana Perheentalolla.

JOS KIINNOSTUIT, OTA YHTEYTTÄ PERHEENTALON KOORDINAATTORIIN:

P. 044 78895 39 tai riitta.kokkonen@huoltoliitto.fi